Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‎آباد- صبح شنبه نیروهای خدماتی بیمارستان شهید رحیمی خرم ‏آباد به دلیل عدم پرداخت مطالبات‎شان از سوی شرکت‏های طرف قرارداد دانشگاه علوم پزشکی لرستان، مقابل بیمارستان تجمع کردند.

قدس آنلاین- گروه استان‎ها- مژگان شلکه بیرانوند: این در حالی است که هفته‎ی گذشته کارکنان بخش درمانی این بیمارستان از جمله پرسنل آزمایشگاهی، رادیولوژی و پیراپزشکی نیز به دلیل عدم پرداخت اضافه‎کاری و کارانه‎شان دست به تحصن و اعتراض زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضین می‎گویند بیش از ۸ماه است که کارانه نگرفته‎اند و حقوق اضافه‎کاریشان ۶ماه پرداخت نشده است. براساس این گزارش تشکیلات صنفی از جمله سازمان نظام پرستاری خرم‎آباد در جریان مطالبات جامعه‎ی پرستاری است و پیگیری‎ها همچنان ادامه دارد.

بی‎عدالتی در پرداخت کارانه بخش درمانی بیمارستان شهید رحیمی خرم‎آباد

یکی از معترضین دراین باره به خبرنگار قدس آنلاین می‎گوید: پرسنل پیراپزشکی و پرستاری بیمارستان شهید رحیمی بیش از هشت ماه است که کارانه نگرفته‎اند و اضافه حقوق‎مان ۶ماه است که پرداخت نشده است.

وی اضافه می‎کند: ما به دنبال روشنگری هستیم مشخص نیست کارانه‎ی بیمارستان که حاصل درآمد بیمارستان است چگونه بین پرسنل اداری و درمانی بیمارستان تقسیم می‎شود، کادر درمانی بیمارستانی زحمات زیادی متحمل می‎شوند درحالی که هنوز اضافه حقوق و کارانه نگرفته‎اند.

یکی دیگر از معترضین معتقد است که فقط درصد ناچیزی از درآمد بیمارستان‎ها به کادر درمانی به‎خصوص پیراپزشکی‎ها تعلق می‎گیرد.

این معترض اظهار دارد: سهم پزشکان از درآمد بیمارستان‎ها ۹۳درصد است در حالی که فقط ۷درصد آن سهم پرسنل اداری و درمانی است.

وی ادامه می‎دهد: پرداخت کارانه بیمارستان‎ها شفاف نیست و چون به صورت کتبی در فیش‎های حقوقی درج و گزارش نمی‎شود این شائبه وجود دارد که بیمارستان‎ها در پرداخت کارانه‎ها در حق پیراپزشکان اجحاف می‎کنند.

یک کارشناس پرستاری در ادامه به خبرنگار ما می‎گوید: بیمارستان‎های لرستان با کمبود نیروی درمانی مواجه‎اند و پرستاران مجبورند شیفت‎های اضافی و اجباری داشته باشند این درحالی است که بر اساس قانون باید برای هر تخت بیمارستان یک و نیم پرستار وجود داشته باشد.

وی در ادامه می افزاید: ما فقط به دنبال شفاف‎سازی و روشنگری هستیم مطالبات ما سهم و حقی است که در ازای زحمات‎مان، وقت‎مان و تخصصی که داریم باید پرداخت شود.

این کارشناس تحصن‎ها را کشوری می‎داند و می‎گوید: کل کشور با این مشکل مواجه‎اند ما اعتراضات‎مان را از طریق سازمان نظام پرستاری و تشکل‎های صنفی پیگیری کرده‏ایم اما متأسفانه جواب قانع کننده‏ای نگرفته‎ایم.

یکی دیگر از معترضین می‏گوید: نیروهای پرسنل بیمارستان به دو دسته درمانی و اداری تقسیم می‎شوند متأسفانه سهم اداری‎ها که سختی کار کمتری دارند از کارانه‎ی بیمارستان بیشتر از بخش درمان است درحالی که در بخش درمانی با کمبود نیرو مواجه‎ایم شیفت‎های فشرده، سختی کار و مسائل دیگر تمام انرژی همکاران‎مان در بخش درمان را می‎گیرد که درقبال آن نه اضافه حقوق و نه کارانه را به موقع دریافت نمی‎کنند.

وی تصریح می‎کند: تعداد پرسنل اداری بیمارستان شهید رحیمی از نیروهای درمانی و بالینی بیشتر است و سهم قابل توجهی از کارانه‎ای که بین کل نیروها تقسیم می‎شود، بدون توجه و درنظر گرفتن زمان تخصیص داده شده به کار و سختی کار به نیروهای اداری داده می‎شود.

وی می‎افزاید:۱۲۰ساعت اضافه حقوق برای کادر اداری تخصیص داده شده درحالی که تمام بار مسئولیت بیمارستان برعهده‏ی پرسنل درمانی است.

این کارشناس بالینی اظهار می‏کند:۱۲۰ساعتی که بدون در نظر گرفتن حضور فیزیکی برای پرسنل اداری بیمارستان و معاونت‎ها در نظر گرفته شده بی‏عدالتی است، دانشگاه علوم پزشکی هر بار یک بخش اداری به مجموعه‎ی ستاد اضافه می‎کند و نیروی اداری استخدام می‎کند در حالی که در بخش درمان با کمبود نیروی درمانی مواجه‎ایم و پرسنل در این بخش مجبورند چندین برابر توان‎شان خدمت‎رسانی کنند.

وی می‏افزاید: در طرح قاصدک اضافه کاری کادر درمانی و کارانه ضریب۲ و نیم دارد که براساس نرخ تورم و با توجه به اضافه شدن نرخ تعرفه‎های پزشکی و درمانی همچنان افزایش نداشته و همان مبالغ چندسال پیش پرداخت می‎شود.

وی معتقد است باید از ۷درصد کارانه بخش درمان، سهم کارانه بخش اداری از درمانی جدا محاسبه شود تا شفاف‎سازی صورت گیرد.

معترضین همسو با اعتصاب‎شان معتقدند باید سهم کارانه در فیش حقوقی درج شود تا هیچ‌گونه شائبه‌ای در کار نباشد اگر براساس طرح قاصدک، همه چیز شفاف شود همه‏ی کارکنان بیمارستان متوجه‏ی روند تخصیص کارانه‎ها خواهند شد.

پرداخت کارانه پرسنل بیمارستان شهید رحیمی در حال پیگیری است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان دراین باره به خبرنگار قدس آنلاین گفت: موج اعتراضات و تحصن کارکنان بیمارستان‎ها کشوری است و فقط مشکل لرستان خاصه بیمارستان شهید رحیمی نیست.

دکتر کوروش ساکی افزود: پرداخت کارانه از محل درآمد بیمارستان‎ها قانون کشوری دارد و بر اساس ضوابط خاص خود پرداخت می‎شود. اینکه معترضین معتقدند سلیقه‏ای است، صحت ندارد.

ساکی که از تجمع و تحصن نیروهای شرکتی خدماتی بیمارستان شهید رحیمی خرم‏آباد ابراز بی‎اطلاعی کرد، اظهار داشت: تمام مسائل مالی دانشگاه علوم پزشکی لرستان به عدم وصول مطالبات‎مان از بیمه‎ها برمی‎گردد. اگر بیمه‎ها به موقع بدهی‎هایشان به بیمارستان را پرداخت کنند ما هم از محل پرداخت آن مطالبات کارکنان بیمارستان‎ها را پرداخت می‎کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۷۰درصد مطالبات‎مان مربوط به سازمان بیمه سلامت است تصریح کرد: متأسفانه سازمان بیمه سلامت تأمین منابع نمی‎کند. اگر تأمین اعتبار به موقع صورت گیرد دچار مشکلاتی از این دست نخواهیم شد.

ساکی افزود:۲۶۰میلیارد تومان از سازمان‏های بیمه‏گذار طلب داریم، سازمان بیمه سلامت تا آذرماه ۹۵ مطالبات ما را پرداخت کرده است و مابقی مطالبات تا امروز همچنان پرداخت نشده است.

وی با بیان اینکه اعتراض و اعتصاب کارکنان بیمارستان شهید رحیمی خرم‎آباد بررسی می‎شود اظهار کرد: متأسفانه جذب نیروی درمانی برای این بیمارستان باید از طرف وزارت‎خانه پیگیری شود چون براساس شاخص‎های استانی و جمعیتی وزارت‎خانه دستور جذب و استخدام نیرو را صادر می‎کند.

ساکی ادامه داد: پرداخت کارانه‏ها براساس اشل کشوری صورت می‏گیرد و هیچ سلیقه‏ای در این زمینه اعمال نمی‏شود.

وی تصریح کرد: پرسنل براساس سطح تحصیلات، تجربه‎ی کاری و محل خدمت‏شان کارانه دریافت می‎کنند، کارانه‎ی پرستاری که در بخش پرتردد اورژانس کار می‎کند با کارانه‎ای که پرستارهای سایر بخش‎ها دریافت می‎کنند، متفاوت است.

ساکی بیان کرد: حقوق کارکنان بیمارستان‏ها و مراکز درمانی را وزارت‏خانه و دولت پرداخت می‏کند و فقط کارانه‏ها را بیمارستان‏ها بر اساس درآمدشان پرداخت می‏کنند.

وی سهم پزشکان از درآمد بیمارستان‏ها را ۶۰درصد از کل دانست و افزود: پزشکان هستند که برای بیمارستان‏ها درآمدزایی می کنند و براساس حقی که برای‏شان محفوظ است این درصد به آنها تعلق می‎گیرد، سهم پرستاران ۱۵درصد و مابقی سهم سایر پرسنل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: ما پیگیر پرداخت کارانه و اضافه‎کار پرسنل هستیم و به محض دریافت مطالبات‎مان از سازمان‎های بیمه‎گر مشکلات معترضین را حل می‎کنیم.

پرداخت مطالبات بیمارستان‎ها در گرو تأمین اعتبار از سوی دولت است

مدیرکل بیمه سلامت لرستان در پاسخ به اظهارات رئیس دانشگاه علوم پزشکی به خبرنگار قدس آنلاین گفت: مطالبات دانشگاه‏ها از سازمان بیمه‏ی سلامت مسئله‎ای کشوری و فقط مختص استان لرستان نیست.

مریم آزادی افزود: بدهی بیمه سلامت به بیمارستان‏ها در حوزه‎ی بیمه‎ی روستایی تا پایان سال۹۵ در استان تسویه شده است. بیش از ۸۰درصد مطالبات سال ۹۶ نیز تا پایان مردادماه پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه تأمین اعتبار جهت پرداخت مطالبات بیمارستان‎ها باید از سوی وزارت‎خانه و سازمان بیمه‎ی مرکزی صورت گیرد گفت: دولت هنوز تأمین اعتبار نکرده و متأسفانه این مسئله سراسری است و همه استان‏ها با آن درگیر هستند.

آزادی افزود: خوشبختانه لرستان در پرداخت مطالبات از سایر استان‏ها جلوتر است، در سطح ۲ و۳ در بخش بستری تا پایان آبان‎ماه و سرپایی تا پایان آذرماه و بیماران خاص تا پایان اسفندماه در سال۹۵ مطالبات بیمارستان‎ها پرداخت شده است.

وی اشاره کرد: لرستان در بحث پرداخت مطالبات داروخانه‏ها هیچ‏گونه مشکلی نداشته و در کشور پیشتاز است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: از آغاز اجرای طرح تحول سلامت تاکنون تعداد مشمولین بیمه‏ی سلامت در لرستان یک میلیون و ۱۰۰هزار نفر است که از این تعداد ۶۸۰هزار نفر مشمول بیمه‏ی روستایی هستند.

وی افزود:۲۳۰هزار نفر از مشمولین در لرستان به طور رایگان در شهرها بیمه شده‏اند و مابقی این آمار مربوط به صندوق کارکنان دولتی و بازنشستگان کشوری هستند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه

نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: هرچقدر پنجره تعامل کشور با دنیا کاهش پیدا کند، فرصت‌ها برای ارتباطات حوزه کسب و کار هم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند. آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشورها در روزهای تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشورهای همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آنها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • عدم‌ پرداخت دستمزد و بیمه و نبود امنیت شغلی ظلم به کارگران است
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد +عکس
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه